dec 20 2012

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transporter

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transportere og hestetrailere. Hemmeligheden ligger i, at de altid har sat hestens behov i centrum. Hvis hesten trives godt, og er veltilpas – ja, så er rytteren det også. En urolig eller utilpas hest er ikke til nytte eller glæde, hverken for sig selv eller for andre.

I BOJ-traileren rejser hesten sikkert – den går ind og ud uden panikmomenter, og kan stå i traileren under stævner uden at føle ubehag derved – både på varme og kolde dage.

BOJ hestetrailere er produceret og frem-stillet af hestefolk og sælges til hestefolk af hestefolk. Det gør dialogen og hensynet til hestens sikkerhed og velfærd enkel og ligetil. Når De rådgiver omkring valg og køb af hestetrailere, gør de det med den bag-grund og den erfaring, som naturligt følger med, når man er født og opvosket i et miljø med med heste, hvor både avl, konkur-rence og venskabet med heste udgør en helhed.

Hertil kommer mere end 25 års erfaring i kørsel og brugen af hestetrailere. Dette er vigtigt, når man skal rådgive andre heste-folk om valget af den rette trailerløsning både for hesten og hesteejeren. 

For nogle menesker er det måske nok nogle andre hæstekræfter der gælder, når det er bilen der skal i spild, men her er det jo ofte mere et autoværksted der er brug for.

dec 20 2012

Boj Hestetrailere – så bliver det ikke bedre!

Hos BOJ Danmark ønsker de at tilbyde de absolut bedste produkter. Dette ønsker de af hensyn til hestenes velfærd og sikkerhed.
At beskæftige sig med heste, uanset om det er på hobbybasis eller som professionel, adskiller sig, især på et punkt, fra langt de fleste andre sportsgrene og fritidssysler : 100%-ANSVARET for et andet individ. Og dette individ er et dyr. Et stort dyr. Og det forpligter.
BOJ Danmark er primært kendt som eneimportør af de sikre svenske BOJ hestetrailere og hestebiler. BOJ har altid gået (og er stadig) forrest hvad angår hestens sikkerhed i forbindelse med transport.

I 2006 fik de endvidere importen af den, i Sverige kendte, svenske hestestald BruksStall’en fra Bruksbalken i Värnamo.
Igen et topprodukt hvad angår hensynet til hestens velfærd. BruksStall’en er igennem mange år produceret i henhold til de strenge svenske krav og regler til hestehold & hestevelfærd. Specifikke krav til bl.a. lyd, lys, luft og plads har i Sverige været en selvfølge. Krav som vi i Danmark først nu skal til at indrette os efter.
Ligeledes fik vi i 2006 importen af det svenske sadel- & stævneskab Winnie, som rigtigt mange skandinaviske ryttere igennem årene har anvendt i stalden eller ude på stævnepladserne

dec 19 2012

Epigenetik

Det vigtige budskab i epigenetik er, at vi ikke er sagesløse ofre for dårlige gener. Det er vores tanker og miljø ( kost, motion, søvn osv. ), som bestemmer, hvorvidt et gen aktiveres eller bare forbliver inaktivt. Vi kan sammenligne vores gener og DNA med en CD, som indeholder information, og en CD kan jo kun afspilles på en afspiller. Epigenetik handler om afspilleren. Hvis du sætter en CD fyldt med glade tanker, frisk luft, afslappet søvn, motion osv. i afspilleren, så kan du nyde sød musik i kraft af sunde gener måske resten af livet. Men hvis den CD, du sætter i afspilleren, er fyldt med dårlige tanker og fødevarer, beklagelser, mangel på søvn osv., vil du aktivere de gener, der forårsager sygdom og depression. Valget er dit til at bestemme, hvilken CD du gerne vil høre.