dec 20 2012

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transporter

BOJ er Sveriges ældste producent af heste-transportere og hestetrailere. Hemmeligheden ligger i, at de altid har sat hestens behov i centrum. Hvis hesten trives godt, og er veltilpas – ja, så er rytteren det også. En urolig eller utilpas hest er ikke til nytte eller glæde, hverken for sig selv eller for andre.

I BOJ-traileren rejser hesten sikkert – den går ind og ud uden panikmomenter, og kan stå i traileren under stævner uden at føle ubehag derved – både på varme og kolde dage.

BOJ hestetrailere er produceret og frem-stillet af hestefolk og sælges til hestefolk af hestefolk. Det gør dialogen og hensynet til hestens sikkerhed og velfærd enkel og ligetil. Når De rådgiver omkring valg og køb af hestetrailere, gør de det med den bag-grund og den erfaring, som naturligt følger med, når man er født og opvosket i et miljø med med heste, hvor både avl, konkur-rence og venskabet med heste udgør en helhed.

Hertil kommer mere end 25 års erfaring i kørsel og brugen af hestetrailere. Dette er vigtigt, når man skal rådgive andre heste-folk om valget af den rette trailerløsning både for hesten og hesteejeren. 

For nogle menesker er det måske nok nogle andre hæstekræfter der gælder, når det er bilen der skal i spild, men her er det jo ofte mere et autoværksted der er brug for.

Ingen kommentarer

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment